Foredragsholdere i nærheden af Greve med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter fuldendt underholdning og musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være mere end portalen, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...