Foredragsholdere tæt på Haderslev med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det så folk, der leder efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...