Foredragsholdere nær Hadsten med foredrag om forfatterskab

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så danskere på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en fest eller event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...