Foredragsholdere tæt på Hårlev med foredrag om forfatterskab

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Thomas C. Krohn

SPÆNDENDE FORFATTERFOREDRAG, HVOR FIKTION MØDER VIRKELIGHEDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktuelt fagligt fokus.

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige kategorier, så folk på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende kunstnere.

Vores brede sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...