Foredragsholdere tæt på Kalvehave med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor du finder alle betydelige genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så danskere, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra konferenciers til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også god mulighed for inden en fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...