Foredragsholdere i nærheden af Ribe med foredrag om forfatterskab

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Ribe med foredrag om forfatterskab, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor du kan finde alle væsentlige former for underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra starten, og det så personer på jagt efter den ideelle musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også god mulighed for inden en event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...