Foredragsholdere nær Silkeborg med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så folk, der søger efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de behøver betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen er mere end bare en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...