Foredragsholdere tæt på Skibby med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle væsentlige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med portalen fra begyndelsen, og det således at danskere, som leder efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra konferenciers til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog med idéer og inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også gode muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...