Foredragsholdere nær Slagelse med foredrag om forfatterskab

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Thomas C. Krohn

SPÆNDENDE FORFATTERFOREDRAG, HVOR FIKTION MØDER VIRKELIGHEDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktuelt fagligt fokus.

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så folk der søger efter den helstøbte underholdning og musik, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Vores store sortiment dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...