Franco D'Angelo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Franco D'Angelo

Prisniveau

Kr. 5.000 - 9.000

Hjemby

Varighed

Fra 4 - 7 timer

Profil

Franco D'Angelo er en herboende italiensk musiker, der spiller klaver, keyboard, trompet, tenorsax og guitar. Franco har en flot sangstemme, som passer perfekt til italienske temafester.

Franco D'Angelo spiller og synger også internationale hits og evergreens. Han har et kæmpe repertoire - lige meget om det f.eks. er Gasolin, Kylie , Madonna , Dire Straits, Queen eller Bamses Venner.

Franco D'Angelo er en herboende italiensk musiker, der spiller klaver, keyboard, trompet, tenorsax og guitar. Franco har en flot sangstemme, som passer perfekt til italienske temafester.

Franco D'Angelo spiller og synger også internationale hits og evergreens. Han har et kæmpe repertoire - lige meget om det f.eks. er Gasolin, Kylie , Madonna , Dire Straits, Queen eller Bamses Venner.

Franco var barnestjerne i Italien og han udgav sin første plade, da han var 8 år! (Cavalleria rusticana). Da han kom til Danmark havde han et orkester med 4 - 5 musikere. Senere blev det duo, og nu spiller Franco alene. Han har spillet på alle Hvide Hus hoteller, SAS Hotellerne, samt Sheraton - Copenhagen, Tivoli og ikke mindst på Munkebjerg i Vejle. Franco er en meget efterspurgt musiker, fordi han er dygtig, seriøs, høflig og venlig. Han drikker ikke spiritus, og han er altid nobelt klædt.

Udtalelse fra et tilfreds sølvbrudepar:

Hej Aage,

Franco var rigtig god, meget levende og udtryksfuld, og en flot stemme, fik mange rosende ord fra vores gæster, og det får han også fra os!

Tak for hurtig hjælp.

Mvh Lene og Martin
Udtalelse fra et tilfreds sølvbrudepar:

Hej Aage.
Jeg bliver nødt til at skrive til dig vedr. vores fest i lørdags, hvor Franco D'Angelo spillede.

HAN VAR SIMPELTHEN FANTASTISK!!!!

Hold da op hvor var han god! Han sang som en Gud, ku spille alt - og han er det sødeste menneske.
Kæmpe stor ros til ham fra os og ALLE vores gæster.

Tusind tak igen.

Hilsen Lene og Henning

Udtalelse fra tilfreds brudepar:

Hej Franco

Vi vi lige sende dig en hilsen, og takke dig for rigtig god musik i lørdags.

Musikken under middagen var helt som ønsket - ikke for høj og det var gode melodier, noget mange af os bemærkede.
Du overraskede os alle under middagen med at stå midt blandt os, og synge "Perhaps love" - en sød gestus som du skal have tak for.
Jeg (bruden) havde ønsket at du spillede "When you hold me" efter brudevalsen, og det gjorde du til UG+.

Senere fortalte du, at du ikke kendte melodien til et par af festsangene, men efter du havde fået melodien nynnet af en fra personalet, spillede du, så ingen lagde mærke til, at den kende du altså ikke for blot få minutter siden, så det klarede du også flot.

Vi er jo et midaldrende brudepar, så gæsternes alder var derefter, men det var en helt perfekt blanding af alt muligt god musik, og mange af vores gæster har efterfølgende meldt tilbage, at de syntes musikken var alle tiders. For selvom vi ikke alle sammen var helt unge, så kan vi jo godt lide musik med lidt gang i, og det var der bestemt med bla. guitarspil a la Eric Clapton. Saxofon a la Akabild og trompet a la Louis Armstrong var også til UG, og de unge var vilde med dine Sinatra sange, som de havde ønsket at høre.

Også værtsparret på kroen, roste din musik, og sagde, at det jo lød som et 2-mands orkester.

Så kære Franco: mange, mange tak for rigtig god underholdning!

Mange hilsner fra
Susanne og Kjeld

Musikafspiller

  1. 00:00 What a wonderfull world
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa01EIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--497eafef02b8be77247050b5d7b49729184996bc/francodangelo-whatawonderfulworld.mp3?5722812
  2. 00:00 La Bamba
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa0lEIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--589752006bff4f73ab73b1e574619a5ff06988bd/francodangelo-la-bamba.mp3?5722812
  3. 00:00 Piú bella cosa
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa0VEIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d006ad1bfa9c575117d6f45ea88c130ee687f123/francodangelo-piubellacosa.mp3?5722812

Anmeldelser ( | af Franco D'Angelo: 4,9 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk musik

Franco D'Angelo leverede den perfekte stemning og musik til vores have fødselsdagsfest med italiensk tema. Alle gæster syntes at det havde været hyggeligt og meget autentisk, som at sidde i Italien, musikken gav lige det sidste :-) Og den var godt blandet; italiensk, dansk og engelsk så der var noget for enhver.
Kan helt klar anbefales!

Anmeldt af Michelle d. 12. august 2021
5
1
5

Professionel

Franco spiller og synger fantastisk. Man bliver sat hen til sydlandske himmelstrøg.
Franco spiller keyboard, saxofon, guitar, mundharmonika og under middagen går Franco rundt blandt bordene (runde borde) og synger, spiller saxofon, guitar. Alt i alt en professionel musiker der forstår at give underholdning fuld valuta til prisen ( og lidt til ).
Tak for en god oplevelse.

Anmeldt af Michael Krabbe d. 30. december 2019

Kontakt Franco D'Angelo

Kontakt Franco D'Angelo via formularen her, så vil Franco D'Angelo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.