Funk-ekspressen

Svarprocent

60 %

Svartid

Inden for 67 dage

Funk-ekspressen

Prisniveau

Kr. 6.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

1x45 ,2x45, 3x45 og 4x45

Profil

Funk-ekspressen er et festband bestående af 5 unge og spilleglade musikere, med trang til god, funky dansemusik. Der spilles den bedste musik fra de sidste 50 år og der hoppes rundt i genrene for at stille unge, såvel som ældre (og selvfølgelig dem ind imellem) tilfredse og give dem en fest/arrangement, de aldrig vil glemme!

Der tilbydes ydelser i alle former og størrelser, om du en dinnerduo, jazzband eller det helt store festband leverer vi med et smil!

Funk-ekspressen er et festband med manér og attitude.

Repertoiret består af den bedste musik fra de sidste 50 år, dansk, såvel som udenlandsk.
Genren er ikke kun funk, som navnet kunne hentyde, men er alt fra Danseorkesteret til Jackson 5. Hvis det kan få folk på dansegulvet, bliver det spillet. Vi gør en dyd ud af at tilfredsstille vores kunder så de får en god og festlig aften, hvor dansebenet bliver brugt flittigt i en god svingom!

Bandet består af en flok garvede, unge musikere, der ved hjælp af ren spille-glæde og gåpåmod, vil gøre alt for at netop dit arrangement vil blive husket mange år frem.

Viften er bred og lige meget hvad du søger kan vi levere det (dette gælder både konstellationer af musikere og genre).
Du skriver hvad du skal bruge og vi giver dig et tilbud du ikke kan afslå.

Kontakt Funk-ekspressen

Kontakt Funk-ekspressen via formularen her, så vil Funk-ekspressen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.