Funkilicious

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 18 dage

Funkilicious

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Profil

Funkilicious er drevet af en stor kærlighed til den seje Funk og Soul fra 70’ernes USA, men bare musikken har nerve og sjæl, begiver de sig gladeligt ud i rock eller andet godt. De 5 medlemmer leverer et show for fuld damp, der kan nydes både på dansegulvet eller i baren og hvis Mothers Finest, Stewie Wonder, Guns ’n Roses, Charlie Puth eller Bee Gees dukker op i funky forklædning, skal du ikke bliver overrasket.

Funkilicious er drevet af en stor kærlighed til den seje Funk og Soul fra 70’ernes USA, men bare musikken har nerve og sjæl, begiver de sig gladeligt ud i rock eller andet godt. De 5 medlemmer leverer et show for fuld damp, der kan nydes både på dansegulvet eller i baren og hvis Mothers Finest, Stewie Wonder, Guns ’n Roses, Charlie Puth eller Bee Gees dukker op i forklædning, skal du ikke bliver overrasket.
Der er ingen programmerede trommeloops eller computer backing tracks, ingen kedelig standard indstuderet solo, ingen tralala sang og ikke kun fortærskede hits du har hørt i radioen 1000 gange, men rå uforfalsket musikalitet med tommelfingerbas, keytar og Hammond orgel, groovy tøndeslagning, en forsanger der burde være født i en gospel kirke og et heksehyl af en guitar på det helt rigtige tidspunkt.
Funkilicious har spillet for Montmartre Natdisk, Kulturhuset Islands Brygge, Damhuskroen, Kongebryg Fredagsbar og beviser i 2019 at musikken stadig er organisk og at livemusik stadig er en af de bedste grunde til at give en pause til mobilos, NetFlix, lykkepiller og SoMe.

Kontakt Funkilicious

Kontakt Funkilicious via formularen her, så vil Funkilicious vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.