Funkulator

Svarprocent

67 %

Svartid

Inden for 20 dage

Funkulator

Prisniveau

Kr. 8.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

45 - 150 min.

Profil

Et velspillende, energisk og professionelt band som kickstarter dit dansegulv med alle 70'erne-80'ernes groovy numre (plus nogle mere moderne afstikkere)

Funkulator er landets mest groovy og svedige festband, som specialiserer sig i funk, disco og soul fra 70'erne og 80'erne (men nogle moderne 'afstikkere' har sneget sig med i sætlisten også).

Bandet består af 5 Københavns-baserede unge herrer med godt humør, god energi, professionel tilgang uden dikkedarer og til sammen over 40 års erfaring. De leverer en smitsom og medrivende energi, der gør festen helt speciel.

Repetoiret indeholder navne spændende over alt fra bl.a. Earth, Wind & Fire, Michael Jackson, Stevie Wonder, Bill Withers, Chic, Prince og Michael McDonald til Bruno Mars, Justin Timberlake og Thomas Helmig.

Hvis du leder efter nogen der svinger r*ven ud af bukserne, er nemme at arbejde med og spreder god stemning, er du landet det rette sted. Tøv ikke med at kontakte Funkulator for en snak om dit behov til festen og et uforpligtende tilbud.

Kontakt Funkulator

Kontakt Funkulator via formularen her, så vil Funkulator vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.