Funky Fever

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Funky Fever

Prisniveau

Kr. 12.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

2*45 / 3*45 / 4*45 / 2*60

Profil

To fantastiske sangere og et fedt band spille funky musik til din fest. Vi blander gerne med lidt pop og danske hits, hvis det passer til publikum. Vi kan sørge for et fedt lysshow og et topklasse anlæg med den fedeste lyd. Vi får folk på dansegulvet og laver et fedt funky show, hvor vi inddrager publikum!

Funky Fever elsker og hylder funkmestre som Michael Jackson, Prince, Bruno Mars, Justin Timberlake, Aretha Franklin, Stevie Wonder m.fl. inklusive danske hits.
Bandet er supertight og spiller 100 % live med vokalharmonier, avancerede lydklange, skarpe arrangementer som swinger med hurtige overgange mellem numrene.
Funky Fever inddrager altid publikum i festen! Det sker til dansevenlige funky tophits med afstikkere til pop og rock.
I fronten har vi powersoul-vokalisten Thomas Løvegaard og funkprinsessen Elin Jespersen med perleklare fraseringer og skarpe harmonier.
Guitaren lyder som Nile Rodgers, men spilles af Lars Flaskager, solid rytmesektion med indslag af slapbas fra Flemming Bengtsson og virtuos håndtering af trommerne fra Allan Bode. På keys kommer der vintagelyde og synths i rigt mål fra Bo Bjerre Hansen.
Funky Fever er et rutineret band, som har spillet masser af jobs de senere år til både små og store firmafester samt private fester.
Men også på en række spillesteder og festivaler. Du kan se os jævnligt på spillestedet Drop Inn i København samt Gimle i Roskilde, Langelandsfestival og Lummerfestival på Østerbro.

Kontakt Funky Fever

Kontakt Funky Fever via formularen her, så vil Funky Fever vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.