Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Goosebusters

Prisniveau

Kr. 19.000 - 29.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 set

Profil

Goosebusters giver den max gas, når du eller dit firma vil have dansegulvet fyldt. Vi har over 15 års erfaring i at få folk op af stolene for at nyde musikken og dansen. Vi forstår at skabe festen I aldrig glemmer - og vi er altid opmærksomme på hvem vi spiller for, og hvor vi befinder os.
Gør som Schulstad A/S, XL-byg, Novo Nordisk og Rørvig Idrætsforening og mange flere firmaer og private - Book os til din næste julefrokost, firmafest eller private fest!
Hvis I kendte os, ville I elske os!

Læs mere...

Mere om Goosebusters

Goosebusters drives frem af en sand energibombe på vokal - Jens Green-Schilberg, som i 00'erne blev landskendt blandt P3´s lyttere for at have det mest julede kælenavn, 'Gåsen'. Når først 'Gåsen' går på, er der dog langt fra de brunede kartofler og den tunge sovs til det festfyrværkeri af delikate musikalske retter der professionelt serveres langt udover scenekanten af Goosebusters. Bandets musikere har solid erfaring fra andre sammenhænge og matcher 'Gåsens' energi med spilleglæde og veloplagthed.
Vores repertoire spænder vidt fra gode gamle klassikere som 'Mustang Sally' og 'Blame it on the Boogie' via danske og udenlandske hits til de nyeste dansevenlige numre af The Weekend og Justin Timberlake. Vi spiller normalt to sæt af 60 minutter.

Bandet består af:
Jens Green-Schilberg - Vokal
Lara Green-Schilberg - Vocal
Anders Nørby Frydkjær - Guitarer
Christian Strand Ehlers - Keyboards
Henrik Quist - Trommer
Daniel Nygaard Madsen - Bas
Evt. Trond Clemens - Saxofon (kan tilkøbes efter aftale)

Prisen gælder for op til 200 personer og inkluderer lyd og lys, 4 musikere, 2 sangere, 1 lydmand og transport i Storkøbenhavn

Videoklip

Anmeldelser ( | af Goosebusters: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk stemning!

Goosebusters var en fest i sig selv fra start til slut:-) De spillede supergodt og gjorde virkelig deres til, at vi fik en rigtig dansefest! Vi var et blandet nordisk selskab, og vi var meget imponerede over, at de havde fundet både svenske, norske og ikke mindst et finsk hit frem;-) Godt gået!! Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Annette Dinesen d. 26. januar 2019
5
1
5

Fantastisk band 💪💪

Goosebusters er det eneste rigtige til firmafesten - de er fantastiske og leverer bare varen ..... Well done gås og band :-)

Anmeldt af Lasse Odgaard d. 3. juni 2018

Kontakt Goosebusters

Kontakt Goosebusters via formularen her, så vil Goosebusters vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Goosebusters Medley 2019
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZ1lSIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--ddde3ac5b1acad21edf8d62517511d33ec1fcff4/01%20Goose-medley%202019_44k_16b_New.mp3