Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Grandivi

Prisniveau

Kr. 5.200 - 12.500

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 2 x 45 minutter

Profil

Oplev valsende Wienermusik, festlige Napolitanske sange, glade evergreens, sprudlende operette og fantastiske operaarier og duetter.

Drøm dig med ind i vores eventyrlige verden, og få en oplevelse for livet, når vi synger alle de elskede sange, du kender så godt.

Vi kan sammensætte et program fra 20 minutter op til 2 timer.

Læs mere...

Mere om Grandivi

Vi kan levere hele pakken, fra et 20 minutters festligt og forrygende fest-indslag, til en hel koncert på knap 2 timer - og alt der imellem.

Drøm dig med ind i vores eventyrlige verden. Berus dig i pragtfulde stemmer og vidunderlige melodier, som alle kender og kan nynne/synge med på. Vi leverer et overdådigt show, krydret med en god historie.

Hele forestillingen går op i en højere enhed, med flotte kostumer og sange der rører såvel tårekanalerne som lattermusklerne.

Vi ser frem til at modtage din forespørgsel.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Grandivi: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk underholdning til en glad sommerfest

Søde, glade og imødekommende kunstnere, som bare gav os en unik musik oplevelse, selvom vi slet ikke er vant til at lytte til operetter eller klassisk musik generelt.

Anmeldt af Tina Marie Petrowsky d. 8. juli 2022
5
1
5

Super gode

Jeg havde hørt at de skulle være super gode. Så jeg gik fuld af forventning for at høre dem. De svarede fuldt ud til forventningerne.

Anmeldt af Jytte Louise Thejls d. 24. maj 2019

Kontakt Grandivi

Kontakt Grandivi via formularen her, så vil Grandivi vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.