Gustav Marcus Lauesen

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 16 dage

Gustav Marcus Lauesen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Profil

"Perfekt til konfirmationen!" Gustav er en upcoming stjerne på tryllehimlen. Siden hans første optræden som 13årig er det gået stærkt. Han har optrådt overalt i det danske land og har sågar også optrådt på diverse scener i USA. Både i USA og i Århus har Gustav optrådt på Open Mics for at perfektionere sin publikumskontakt og timing.
Han har fornyligt været på tourné med Bubber for anden gang, som hans personlige tryllekunstner.

Gustav er en usædvanligt dygtig ug og upcoming tryllekunstner fra Ry i Østjylland. Han optræder både med tryl og stand-up og kan gøre begge på både dansk og engelsk. Gustav er meget erfaren inden for konfirmationer, 18års fødselsdage, firmafester, voksenfødselsdage, julefrokoster og har lige for anden gang været på tourné med Bubber rundt i 45 danske byer.

Gustav begyndte at trylle i en alder af 13 år og havde sit komiker-debut som 15-årig på Comedy Zoo i København. Siden da har det taget fart! I en alder af kun 23 år, har Gustav opvarmet for Ruben Søltoft, Uffe Holm og Torben Chris og har for nyligt været rundt i Danmark som Bubbers personlige tryllekunstner for anden gang. Han har optrådt over hele landet til forskellige arrangementer med sit tryl og sine jokes, der sjældent er under bæltestedet og glæder publikummer i alle aldre.

I 2013 drog han til USA som udvekslingsstudent, hvor han optrådte på forskellige comedyklubber på engelsk og fik lov til at opvarme for comedygruppen “Whitest Kids You Know”.

Martin Nørgaard, fra Nørgaards Netflix:
“Jeg har set Gustav optræde på Huset i Magstræde, og der havde han et glimrende show, hvor han havde publikum godt med. Det var ikke en nem aften, så det gav indtryk af, at han ved, hvad han laver.”

Synnøve Søe, JyllandsPosten :
"Vi griner, og Marilyn klapper helt vildt, da hun forelsker sig i en meget ung fyr på 18 år med det meget lidt star-agtige navn: Gustav Marcus Lauesen. Han har så god en timing, mimik og er fuld af overraskelser. Vi rasler af grin. Trylle kan han også. Marilyn is in love. Det er hele Thorups Kælder."

Stig Nørregård fra Himmelbjerggården:
“Vi havde Gustav her på Himmelbjerggården, hvor vi oplevede hans fantastiske evner som tryllekunstner. Han fik alle med, hvilket var ganske formidabelt, da publikum havde en alder fra 8 til 65 år! Mine bedste anbefalinger til Gustav!”

Rasmus Fabian, KonceptÅrhus :
"Gustav Marcus Lauesen har lige været med på "Gang i Danmark Tour" (med Bubber). Han for vores varmeste anbefalinger!"

Kontakt Gustav Marcus Lauesen

Kontakt Gustav Marcus Lauesen via formularen her, så vil Gustav Marcus Lauesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.