Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Hasse Rørmose

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

25-30

Profil

Hasse er på tråds af sin unge alder, allerede rigtig godt igang med at få en god karriere op at stå og ikke bare ved hjælp af hårdt arbejde, men også af hans naturlige humor, er det lykkedes ham efter få år, at blive en af de mest optrædende komikere i Danmark. Han startede som komiker i 2014 og gennemføre sine ambitioner, ved hele tiden at optimere og skulle overgå sig selv.

Læs mere...

Mere om Hasse Rørmose

Hasse er en komiker, som ikke kun fjoller bag mikrofonen, der er også et budskab bag. Han tager udgangspunkt i sit eget liv igennem oplevelser, underlige ting – og ting der bare mangler logik.

Han får publikum med fra starten og er ikke en komiker der ligger sig ud med andre, men beskriver verden som han selv ser den.
Det handler naturligvis ikke kun om ham, der er selvfølgelig afstikkere til andre emner, men det han siger, refererer til sig selv.

Sidden 2014 er det lykkedes ham at optræde fra de helt små spille steder, til nogle af de største. Han var opvarmer for selveste SUSPEKT tilbage i 2015. Han var aktuel med Two man showet “22 år imellem” under Zulu Comedy Festival i 2016, hvor der bagefter bød sig en tour rundt i landet med selv samme show. Han står også bag det succesfulde podcast på Aarhus studenterradio "Det bliver bedre i næste uge", Radioprogrammet "Weekend halløj med Morten og Hasse" på Radio GoFm og diverse sketches.

Her er der altså tale om 195 cm ren morsomhed, der venter på at komme ud til netop dig.

Kontakt Hasse Rørmose

Kontakt Hasse Rørmose via formularen her, så vil Hasse Rørmose vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.