Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 11 timer

Niclas Vingaard

Prisniveau

Kr. 2.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

An på arrangementet

Profil

**Semifinalist ved DM i stand-up 2018**
**Opvarmet for blandt andet Lasse Rimmer, Simon Talbot og Phillip Devantier**
- Især velegnet til konfirmationer!
Niclas er et nyt talent inden for stand-up. Niclas er en dygtig komiker der laver meget grin med hvad han synes ikke giver mening på en meget underholdende måde. Han snakker meget om hvordan det er at være ung idag og finder nemt sjove vinkler at fortælle sine historier på som publikum oftest finder utroligt sjovt.

Læs mere...

Mere om Niclas Vingaard

**Semifinalist ved DM i stand-up**
Niclas er et nyt talent inden for stand-up. Han er en dygtig komiker der laver meget grin med hvad han synes ikke giver mening, både i sit eget liv og i medierne på en meget underholdende måde. Han er en komiker som ikke er bange for at tage fat i selv de mindste ting og som publikum kan nikke genkendende til Han snakker meget om hvordan det er at være ung idag, at arbejde i et supermarked og finder nemt sjove vinkler at fortælle sine historier på som publikum oftest finder utroligt sjovt. Niclas er en komiker som allerede har fået meget ros og er i rivende udvikling ifølge flere anmeldere. Udover at optræde alene, laver Niclas også duo stand-up med sin makker Stefan. De gik sammen til semifinalen i DM i stand-up som blev filmet og vist på nationalt tv. Der ligger en video længere ned hvor du kan se et kort klip af Niclas og Stefans DM optræden.
Det er derfor sikkert at sige at Niclas vil gøre enhver fest bedre og han har en humor som rammer meget bredt på forskellige målgrupper.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Niclas Vingaard: 4,9 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Sjov og professionel

Niclas var professionel, dygtig og ikke mindst sjov. Han formåede at fange vores unge 9. klasser der så bidrog til hans optræden. Han var god til at fange dem og deres liv. Så dejlig overraskelse til dem.
Alle vores stjerner til Niclas.

Hilsen Annika Willer Olsen, Dianalund

Anmeldt af Annika Olsen d. 16. juni 2020
5
1
5

Sjovt og fjollet

Niclas var meget serviceminded allerede ved indhentning af tilbud og da han kom til festen havde han taget sin ven med som surprice. Ville have ønskes at vi havde haft booket ham/dem i længere tid da vi var meget underholdt.

Anmeldt af Karina Skov Mundt d. 21. juli 2019

Kontakt Niclas Vingaard

Kontakt Niclas Vingaard via formularen her, så vil Niclas Vingaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.