Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Niclas Vingaard

Prisniveau

Kr. 2.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

An på arrangementet

Profil

**Semifinalist ved DM i stand-up 2018**
**Opvarmet for blandt andet Lasse Rimmer, Simon Talbot og Phillip Devantier**
- Især velegnet til konfirmationer og julearrangementer!
Niclas er et nyt talent inden for stand-up. Niclas er en dygtig komiker der laver meget grin med hvad han synes ikke giver mening på en meget underholdende måde. Han snakker meget om hvordan det er at være ung idag og finder nemt sjove vinkler at fortælle sine historier på som publikum oftest finder utroligt sjovt.

Læs mere...

Mere om Niclas Vingaard

**Semifinalist ved DM i stand-up**
Niclas er et nyt talent inden for stand-up. Han er en dygtig komiker der laver meget grin med hvad han synes ikke giver mening, både i sit eget liv og i medierne på en meget underholdende måde. Han er en komiker som ikke er bange for at tage fat i selv de mindste ting og som publikum kan nikke genkendende til Han snakker meget om hvordan det er at være ung idag, at arbejde i et supermarked og finder nemt sjove vinkler at fortælle sine historier på som publikum oftest finder utroligt sjovt. Niclas er en komiker som allerede har fået meget ros og er i rivende udvikling ifølge flere anmeldere. Udover at optræde alene, laver Niclas også duo stand-up med sin makker Stefan. De gik sammen til semifinalen i DM i stand-up som blev filmet og vist på nationalt tv. Der ligger en video længere ned hvor du kan se et kort klip af Niclas og Stefans DM optræden.
Det er derfor sikkert at sige at Niclas vil gøre enhver fest bedre og han har en humor som rammer meget bredt på forskellige målgrupper.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Niclas Vingaard: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Herlig underholdning

Perfekt underholdning med Niclas og hans ven som gjorde at alle i selskabet fra 11 til 71 år grinte :-)

Anmeldt af Karina d. 15. september 2020
5
1
5

God konfirmationsunderholdning

Niclas og hans makker Stefan Wibling leverede god underholdning, og supplerede hinanden godt. Rigtig fint indslag til en konfirmation.

Anmeldt af Sonja B d. 13. september 2020

Kontakt Niclas Vingaard

Kontakt Niclas Vingaard via formularen her, så vil Niclas Vingaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.