Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 4 dage

Helene Aasebø

Prisniveau

Kr. 500 - 5.000

Hjemby

Områder

Profil

Uddannet rytmisk sanger, med kærlighed for jazz, vise, salme og folk og det at være backup singer i et band. Kan synge både acapella, stand-ind i band, og ikke mindst backing vocals. Har også en megadygtig guitarist der kan spille med hvis det er.

Læs mere...

Mere om Helene Aasebø

Jeg er 29 år, bosat på Vesterbro, men meget fleksibel i forhold til at rejse på et job. Jeg har sunget profesjonelt i rigitg mange år nu, og et af de største komplimenter er at få synge i en vielse. Jeg møder ALTID op godt forberædt, med godt humør og selvsagt, altid tidsnok. Jeg er fra Norge, men kan synge på dansk, svensk, engelsk også. Jeg elsker at få optræde, og er meget flexibel. Jeg synes selv at min humor er overdrevet god - men tror jeg skal holde mig til noget musikalsk i første omgang. Dog leverer jeg altid solo med et snev af personlighed, som altid bringer frem et smil hos mit publikum.

Jeg kan underholde både med børnesange og sanger der virker positivt på de ældre, og selvsagt alle andre aldre også.
Har også en megadygtig guitarist der kan spille med hvis det er. Vi har underholdt de nordiske justisministere under en middag i København, hvor vi spilte nordiske sanger i tre timer.

Kontakt Helene Aasebø

Kontakt Helene Aasebø via formularen her, så vil Helene Aasebø vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.