Henny Hagerup

Henny Hagerup

Prisniveau

Kr. 2.250 - 5.000

Hjemby

Profil

Hej! Har du brug for noget musik til bryllup, dåb, konfirmation eller en anden speciel anledning - hér er jeg! Sanger med mange års erfaring, bl.a. i den Københavnske vokalgruppe. Synger og spiller klaver. Er fra Norge men elsker de smukke danske sange vi finder i højskolesangbogen, samt nordisk visetradition i det hele taget. Tager selvfølgelig imod ønsker. Akkompagnerer gerne hvis der er ønske om fællessang.

Endvidere... Mit navn er Henny Hagerup, jeg er 35 år og oprindelig fra Norge. Har boet en del år i København men er nu flyttet ud på landet, til Odsherred. Har spillet klaver og sunget i mange år, og er p.t. sanger i vokalgruppen Baobab Sisters samt arbejder med musikformidling til børn og unge i Roskilde. Holder meget af den traditionelle samt den nye nordiske visetradition, alt fra "Dansevise" og "Vem kan segla" til "Kvinde min", "Kald det kærlighed" eller "I morgen er der også en dag". Jeg nyder også at fortolke amerikanske kunstnere som Paul Simon, Bob Dylan, Nick Cave, Cat Stevens, Norah Jones, Joni Mitchell, Dolly Parton, Leonard Cohen, Beatles, Radiohead, Beyonce, Kate Bush ++. Klassiske jazzstandarder som "Autumn Leaves", "At Last" eller "Fly me to the moon" er jeg også velbevandret i. Har du en sang der ikke umiddelbart passer til sang og klaver? Så fortolker jeg gerne sangen for dig.

Kontakt Henny Hagerup

Kontakt Henny Hagerup via formularen her, så vil Henny Hagerup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.