Henrik Schøneberg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Henrik Schøneberg

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1/2-4 timer

Profil

Jeg er sangskriver udklækket fra København- og New Yorks singer/songwriter scene, og har skrevet over hundrede fængende og ofte livsbekræftende sange i pop/rock genren og i alle slags tempi med melodier som hænger ved, tilsat en lækker vokal der giver nærvær og et unikt funky guitarspil der tilsætter min performance et lækkert groove- perfekt til både et tilbagelænet publikum, og de der ønsker musik man kan danse til eller have som baggrundsmusik på en beværtning.

Efter at have været en del af New Yorks singer/songwriter miljø kom jeg tilbage til mine rødder i København, og fungerede bl.a. som vært ved diverse open mic arrangementer. Jeg skriver sange med udgangspunkt i mit eget liv, kærlighedens op og nedture og det samfund vi lever i, og kan tilføje sangene ekstra dybsindighed gennem min anden store passion foruden musikken, filosofi. Selv mine triste kærlighedssange og samfundskritiske tekster har ofte en snært af optimisme, så det hele ikke bliver for dystert, og ofte bliver min musik beskrevet som livsbekræftende og catchy. Min bestræbelse er at levere en organisk og naturlig lyd som udtrykker, hvad jeg har på hjertet, giver tilhøreren noget at spejle sig i, og som får dem til at swinge med.

Kontakt Henrik Schøneberg

Kontakt Henrik Schøneberg via formularen her, så vil Henrik Schøneberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.