Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Henrik Hansen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

2 til max 6 timer

Profil

Dygtig dinnerpianist . Mange års erfaring i at spille til fester. Afdæmpet musik. Afstemt i forhold til publikum og stemning. Stor tilfredshed - læs meget gerne anmeldelserne. Seriøs tilgang til værternes ønsker og stor tilfredshed blandt kunderne (5/5 i alle anmeldelser)

Læs mere...

Mere om Henrik Hansen

Henrik har over 20 års erfaring med at spille til professionelt til folks fester. Han spiller fast i Odense centrum på flere forskellige beværtninger. Henrik er desuden uddannet musiklærer og arbejder fast flere steder i Odense som pianist. Han arbejder sammen med flere dansebands, så en samlet pakke kan tilbydes.

Anmeldelser ( | af Henrik Hansen: 5,0 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Fuldstændig sublim

Mega dygtig og rar pianist, der formåede at læse rummet og stemningen og “gribe bolde der blev kastet op”. Kan klart anbefales!!

Anmeldt af Emil H. d. 18. juni 2022
5
1
5

Framragende - Det helt perfekte valg til vores fest.

Henrik forstod præcis, hvad vi ønskede til vores fest, og leverede den perfekte stemning. Han var utrolig godt forberedt hjemmefra, og havde gennem kun få mails forstået, præcis hvad vi ønskede. Desuden er han utrolig behagelig, skaber den perfekte stemning uden at overdøve fest og gæster. At han udover at spille fremragende på klaver med et stort udvalg af sange, også kan kombinere med lidt DJ funktion og lys, gjorde blot oplevelsen endnu bedre. Vi booker helt sikker Henrik Skovgaard Hansen igen til vores næste fest, og takker ham samtidig for en utrolig dejlig stemning til vores fest.

Anmeldt af Vibeke Arentoft d. 19. maj 2019

Kontakt Henrik Hansen

Kontakt Henrik Hansen via formularen her, så vil Henrik Hansen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.