Hits Don't Lie

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Hits Don't Lie

Prisniveau

Kr. 10.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

x-antal sæt af 45 min eller 1 time - alt efter, hvad kunden ønsker.

Profil

Erfarent festband, der spiler de sidste 50 års festhits spillet tight og med høj engagement, hvilket garanterer at rive dig op på dansegulvet.

Vi har stor erfaring med at spille til alt ligefra bryllupper til runde fødselsdage eller firmafester. Byens friskeste orkester er klar til at trække din fest op i et højere gear! Vi er 5 unge mennesker med en besætning af elguitar, bas, trommer, keys, saxofon, kor og selvfølgelig en fantastisk forsanger. Vi har spillet sammen i lang tid og spiller med masser af musikalitet og festlyst. Vi tilbyder en suveræn oplevelse, som tager dig og dine gæster på en uforglemmelig rejse gennem de sidste 50 års festhits! Alt lige fra Marvin Gaye, Daft Punk, Jackson 5 eller Thomas Helmig - men alt sammen med udgangspunkt i funk/disco, så du får en dejlig og glad stemning til din fest.

Vi er gode til at samarbejde og er meget fleksible omkring pladsen og lydniveau alt efter, hvilken situation festen befinder sig i.

Vi spiller også gerne mere afdæmpet musik (evt. jazz) under spisning evt. med færre medlemmer.
Ring til os før din nabo. Vi ses til festen!

Kontakt Hits Don't Lie

Kontakt Hits Don't Lie via formularen her, så vil Hits Don't Lie vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.