Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 68 dage

HITZ

Prisniveau

Kr. 12.500 - 25.000

Hjemby

Varighed

Alt fra 1 x 60 min. til 4 x 45 min.

Profil

HITZ er orkesteret, der sætter nye standarder for, hvad genren kan på kopiscenen. Her får du et energifyldt og topprofessionelt orkester med en kæmpe lyd og en stærk mandlig vokal og kor. HITZ er perfekt til arrangementet, hvor det fyldte dansegulv er altafgørende.

Læs mere...

Mere om HITZ

HITZ består af velklingende, professionelle musikere med erfaring fra hundredvis af livejobs i Danmark og udland.

Repertoiret er spækket med radiohits og følger tidens trends med fortolkninger af de største hits fra bl.a. Lukas Graham, Ed Sheeran, Justin Timberlake, Bruno Mars og et væld af øvrige stjerner.

Overflødighedshornet af musikalske ørehængere fra 1970'erne frem til i dag tæller dog også Rick Astley, A-ha, Haddaway og mange flere.

HITZ er orkestret, som leverer et sprængfyldt og dansabelt repertoire til fester med fyldte dansegulve. HITZ sætter nye standarder for, hvad genren kan på kopiscenen, og showet skræddersyes til enhver lejlighed.

Sammen med kunden går HITZ altid i dialog om den bedste løsning.

HITZ egner sig perfekt til de større scener med masser af lys og lyd, herunder firmafester, halfester, byfester, festivaler og andre events, men også private arrangementer såsom bryllupper, fødselsdage og lignende er lige HITZ' spidskompetence.

Har du festen, så er HITZ klar!

Kontakt HITZ

Kontakt HITZ via formularen her, så vil HITZ vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.