Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 dage

HITZ

Prisniveau

Kr. 10.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

Alt fra 1 x 60 min. til 4 x 45 min.

Profil

Hitz er et moderne kopi- og festband, der sætter nye standarder for, hvad genren kan. Her får du et energifyldt og dygtigt orkester med en kæmpe lyd og en stærk mandlig vokal. Perfekt til festen, hvor det fyldte dansegulv er altafgørende.

Læs mere...

Mere om HITZ

Hitz består af velklingende, professionelle musikere med erfaring fra hundredvis af livejobs - med et repertoire, der i den grad følger med trend og tid med fortolkninger af tidens største hits fra Lukas Graham, Coldplay, Gulddreng, Ed Sheeran, Joey Moe, Justin Timberlake, Bruno Mars og mange flere.

Bandet leverer et overflødighedshorn af hits og et sprængfyldt, dansabelt repertoire til fester med fyldte dansegulve. Showet kan sagtens skræddersyes til enhver lejlighed. Bandet indgår gerne dialog om den bedste løsning for kunden.

Hitz egner sig godt til større scener med masser af lys og lyd, herunder firma- og halfester, byfester, festivaler og lignende, men vi spiller også ved bryllupper, fødselsdage etc.

Kontakt os endelig for spørgsmål og pris.

Kontakt HITZ

Kontakt HITZ via formularen her, så vil HITZ vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.