Human Sound

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Human Sound

Prisniveau

Kr. 5.000 - 16.500

Hjemby

Varighed

2 x 50 minutter

Profil

Vi får den bedste fest frem i vores publikum. Vi er dygtige musikere altid med god lyd og rigtig godt humør til enhver fest i hele Danmark. Vi har alle spillet med nogle af de bedste fra den danske rock/pop scene.
Mulighed for Dj, hyggepianist og underholdning.

Vi kommer 4 rigtig glade rutinerede musikkere og sørger for, at der er gang i dansegulvet og at der bliver sunget med fra baren. Forsanger John Rønnenfelt har gennem mange år haft samlet sit forrygende band og sammen har vi spillet rundt om i hele landet samt Frankrig, Tyskland og Sverige. John Rønnenfelt og band har ved flere lejligheder optrådt med en række af de mest kendte fra den danske musikscene. For den enkelte festarrangør er det vigtigste at vi skaber en fest, at vi lyder rigtig godt og så er vi altid klar til aftalt tid. Sidst men ikke mindst så er vi ikke nærige med ekstranumre. Vi spiller de gode danske fra 80èrne, men også musik fra Coldplay, Robbie Williams, Simply Red og så kan vi sagtens finde Kim Larsen eller Jonny Madsen frem, hvis det ønskes. Vi tager også ud under navnet Up North og der spiller vi to sæt af vores egne lækre sange i stil med The Eagles, Sting og John Mayer.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Human Sound: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Human Sound - Mestre af kendt Musik & fantastiske fester

Jeg har flere gange haft fornøjelsen af at opleve bandet Human Sound - både til firma- og privatfester, og jeg kan med glæde sige, at de altid leverer en fantastisk oplevelse. Med deres evne til at spille al kendt musik og skabe en fantastisk festatmosfære, formår de at få alle til at danse og synge med.

Det, der imponerede mig mest første gang jeg oplevede Human Sound, er deres alsidighed. Uanset hvilken genre eller æra af musik man er til, leverer de varen. Fra klassiske hits fra 80'erne & 90'erne til moderne pop- og rocknumre - de har det hele dækket. Deres repertoire er imponerende og holder festen i gang med en konstant strøm af velkendte sange, der får alle til at hoppe op på dansegulvet.

Bandets musikalitet er imponerende. Deres instrumentale færdigheder er fejlfrie, og vokalisten (John) formår at fange essensen af hver sang og levere den med stor energi og passion. Deres evne til at læse publikum og tilpasse deres sætliste efter stemningen er også en af deres mange stærke sider.

Det er ikke kun deres musikalske evner, der gør Human Sound til en fantastisk oplevelse. De formår at engagere folk og får os/dem til at føle sig som en del af showet. Bandets energi smitter af på alle.

Alt i alt kan jeg kun give Human Sound mine varmeste anbefalinger. Deres evne til at spille al kendt musik og skabe en fantastisk festatmosfære er enestående. Så - hvis du leder efter et band til den næste firmafest, eller skal du holde et brag af en privatfest og vil være sikker på, at musikken er i weltklasse, så er Human Sound det oplagte valg. De vil, med garanti, få alle til at danse, synge med og have en kæmpe fest. Så hvis du får muligheden for at opleve dem live, så tøv ikke med at gribe den. Du eller firmaet vil ikke blive skuffet!

Anmeldt af Mette Legarth d. 7. juli 2023
4
1
5

Altid en god musikoplevelse for alle

Benytter enhver anledning til at komme ud og opleve live musik. Human Sound / Up North hører jeg hver gang det er muligt, og det har det heldigvis været rigtig mange gange i Helsingør, Hornbæk, Espergærde mm. De kan spille alt, så er der noget for alle uanset alder og køn 🎶 har booket dem til min runde fødselsdag og sikker på at vi får en rigtig god fest 👍

Anmeldt af Gitte d. 14. juli 2023

Kontakt Human Sound

Kontakt Human Sound via formularen her, så vil Human Sound vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.