Foredragsholdere tæt på København med foredrag om humor

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Vis kunstnerprofil

Kim Reisz

En dag på Frederiksberg Slot

Lær om effektiv ledelse, se de kongelige gemakker, hør anekdoter om enevældskongerne, drik et glas champagne på Fla...

Hjemby
Kokkedal
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor du finder alle relevante former for underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idéen bag denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således at danskere, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har man også gode muligheder for inden en fest at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...