Humor i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Humor i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med portalen fra starten, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere på jagt efter den perfekte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Vores store udvalg dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor alle spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også gode muligheder for inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...