Humor i Sønderjylland

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt alle typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer som søger efter den fuldendte musik og underholdning, kun har brug for at søge ét sted, uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration og idéer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...