Brødrene Ibberbent

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Brødrene Ibberbent

Prisniveau

Kr. 4.800 - 8.400

Hjemby

Områder

Varighed

4 - 7 timer

Profil

Ibberbent skriver ørehængere, man umuligt kan ryste af sig. Solid dansevenlig dansk popmusik - men de spiller selvfølgelig også de kendte melodier, som "de unge på 50" nyder at lytte og danse til, og så synger de helt eventyrligt! Ib synger krystalklart som en sopran, mens Bent gør pigerne bløde i knæene med sin blide crooner-stemme, der minder meget om Gustav Winckler. De er friske på såvel familefester, receptioner, halballer, bodegaer og firmafester. Ibberbent klarer det HELE!

Brødrene Ibberbent var "kult" i de lystige 70'ere og 80'ere, hvor de lagde gaderne øde i de byer, hvor de var engageret til at underholde. "Zanzibar" og "Byskovens Bodega" i Slagelse og "Broen" i Korsør, for bare at nævne et par enkelte af deres mange succeser. De har indspillet både singler og LP-CD'er gennem musikfirmaet "Spinning Wheel Music - og med en af deres egne kompositioner nåede de for nylig direkte ind på en flot førsteplads i TV-konkurrencen DanCom TV's DansktopScenen. De har netop haft endnu en af deres store succeser ved et stort anlagt show i Ringsted-Hallen for 500 danseglade mennesker - Her spillede de som trio, idet de havde guitaristen Oliver Strauss med som tredjemand - hvad der også altid er en mulighed, hvis man har tænkt sig et større orkester. Det klarer Ibberbent nemlig OGSÅ som en leg!
For at I ikke skal tro, at "brødrene" udelukkende spiller deres egne kompositioner, skal her nævnes en lille brøkdel af det mere kendte repertoire, som de naturligvis OGSÅ kan byde på:
Det' hammer-hammerfedt - Venner, kom og se - I en lille båd der gynger - I just called to say I love you - California Blue - Avenuen - Kald det kærlighed - Rigtige venner - Haveje - Rock around the clock - Himmelhunden - Så længe jeg lever - Ensom dame, 40 år - Den knaldrøde gummibåd - Tyrolerhatten - One way wind - En lille ring af guld - Mari' Mari' - Susan Himmelblå - Corinna - Costa Kalundborg - Kald det kærlighed - Una paloma bianca - diverse sømandspotpourrier - og mange, mange flere...!!!

Kontakt Brødrene Ibberbent

Kontakt Brødrene Ibberbent via formularen her, så vil Brødrene Ibberbent vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.