IKKE NOGET

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

IKKE NOGET

Prisniveau

Kr. 13.000 - 19.000

Varighed

2-4 timer

Profil

Sydhavets bedste party-uartig-band leverer den gode musik til din fest med det brede repertoire og den energiske stil. IKKE NOGET er altid klar til fest!

Hvor finder man det gode festband? Hvor får man mest røvballe for pengene? Hvordan får jeg alle mine gæster på dansegulvet?

Led ikke længere...svaret er her:

IKKE NOGET er med i toppen af danske kopi-bands. De spiller et væld af numre, som alle har fået et frisk pust og som har bandets helt eget aftryk.
IKKE NOGET er kendte for, at tage nogle af verdens bedste rocknumre ind på deres repertoire og har således spillet både Queen, Coldplay, McCartney og Guns'n'Roses m.fl., når lejligheden har budt sig.
Udover de udødelige klassikere, spiller IKKE NOGET et meget bredt repertoire og er derfor det bedste bud på et festband, når der skal fyres op under gæsterne.
Gammel som ung, vil altid få lejlighed til at svinge benene på dansegulvet til numre fra både Lucas Graham, Marc Ronson, Tina Turner, Kim Larsen, Shubidua, Elvis og mange mange flere.

Kontakt IKKE NOGET

Kontakt IKKE NOGET via formularen her, så vil IKKE NOGET vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.