Inge Maagaard

Prisniveau

Kr. 3.000

Hjemby

Varighed

90 minutter

Profil

"Min dans med sclerose" er et foredrag, der kan lægge op til dialog, med fokus på hverdagslivet med en kronisk lidelse som fx. sclerose, med et særligt afsæt i hvordan det er muligt at skabe et meningsfyldt liv på trods af begrænsninger.

At blive diagnostiseret med en kroniske lidelse som MS, er ikke nødvendigvis ensbetydende med at du får en dødsdom, som havde du fået konstateret en gallopperende kræftsygdom. Men MS kan sagtens slå masser af livskvalitet i stykker for den, der blive ramt og de pårørende.
Så når du ikke lige står fro at dø i morgen eller om 10 år på grund af din diagnose, som kan virke begrænsende for din hverdag, hvordan er det så muligt at skabe en meningsfuld hverdag på trods af MS?
Jeg vil gerne dele mine erfaringer fra min dans med Multiple Sclerose gennem de seneste 11-12 år, hvor en kronisk lidelse har sat dagsordenen og sat sine spor fx i forhold til begrænsninger i hverdagen, livskvalitet, identitet, drømme og balance i hverdage. En rejse med benægten, vrede, tab, sorg, ængstelse, bitterhed, håbløshed og dog med håb og taknemmelighed på trods.

Jeg er ikke blevet fældet på førligheden eller andre vitale kropsfunktioner, men kognitive svækkelser og fatigue (gennemgribende træthed) kan også begrænse et hverdagsliv. Derfor har rehabilitering og hvordan vi støtter personer med kronisk sygdom til et bedre liv et stort plads i mit hjerte.

Jeg er mor, kandidat i ergoterapi og blogger.

Kontakt Inge Maagaard

Kontakt Inge Maagaard via formularen her, så vil Inge Maagaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.