Book foredragsholder tæt på Holbæk med foredrag om innovation her

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000
Vis kunstnerprofil

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes interesse. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er en af landets største tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Det tema eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes fastlagt her. Efterfølgende skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. Hvad kræver en vellykket foredragsaften mon? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sit publikum, og tilskuere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. At få fat i publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan dække mange helt forskellige emner.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere således at personer, på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være meget mere end en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om innovation nær Holbæk, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...