Book foredragsholder tæt på Nykøbing Sj med foredrag om innovation her

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000
Vis kunstnerprofil

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det tema eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes fastlagt her. Derefter skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads på dagen. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. En vellykket foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og tilhørere, som higer efter at deltage og lære en masse om emnet. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af spændende temaer.

Eventzonen er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du finder alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Formålet med denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk der søger helstøbt underholdning og musik kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt inden en event at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om innovation nær Nykøbing Sj, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...