Find foredragsholder tæt på Skibby med foredrag om innovation her

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at fange sit publikum, og gør det tit med en medrivende fortælling. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her hos Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største tjenester på det danske marked. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og derefter aftales pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal indeholde. Herefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Og gerne et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og berigende. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få tilhørerne involveret, og publikum, som brænder for at være med og blive mere oplyst om det pågældende tema. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at folk, der søger efter ideel underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også indbygget en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Skibby, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...