Find foredragsholder nær Føllenslev med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.999 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Foredraget er lig med den medrivende fortælling, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Eventzonen er en af landets største tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Her aftaler I også det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for eventet, så du ved, der tropper et talrigt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede temaer.

Eventzonen.dk er en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idegrundlaget for bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk der leder efter den ideelle musik og underholdning, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om integration i nærheden af Føllenslev, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...