Integration i Jylland

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en medrivende fortælling. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Vi er en af landets største tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det tema eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver også fastlagt her. Derefter skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, samt tilhørere, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det givne tema. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af interessante temaer.

Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne portal har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk som søger helstøbt underholdning og musik ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Det brede sortiment dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om integration i Jylland, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...