Book foredragsholder nær Nykøbing Falster med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder for alvor kan fange publikums interesse. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største tjenester på det danske marked. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om reservationen. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene omkring foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Og helst at publikum består af folk, som synes at foredragets tema er spændende. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften mon? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sine tilhørere, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

Eventzonen er blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor enhver relevant kategori, så folk på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kun har brug for at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har derudover et voksende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere med foredrag om integration nær Nykøbing Falster eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...