Find foredragsholder nær Odder med foredrag om integration her

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Man oplever ofte, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Eventzonen er nemlig én af Danmarks største booking-tjenester på dette område. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante omstændigheder for begivenheden. Efter du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema interessant. En vellykket foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og derudover en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men med Eventzonen.dk får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, der er på jagt efter god underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor alle genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere med foredrag om integration nær Odder eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...