Find foredragsholder nær Odense med foredrag om integration her

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det ofte med en medrivende historie. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største tjenester på det danske marked. Det er aldeles let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Efter dette skal du bare have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne spændende. En spændende og levende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede temaer.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere som leder efter den perfekte underholdning og musik, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Det store sortiment dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har du også muligheder for forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om integration nær Odense, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...