Find foredragsholder tæt på Randers med foredrag om integration her

NUance - DialogForum

NUance vil informere om virkelighed vs. medier; kritisk tænkning, og hvordan det egentligt går med integration. Dette kombineres med personlige for...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Helle Asmild

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrend...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

En ny slags familie

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musik...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat, som løb fra ansvaret. Skandalen tager udgangspunkt i bogen "DET GL...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende fortælling. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her på Eventzonen. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende tjenester på det danske marked. Det er aldeles nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det emne eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes aftalt her. Når alt er på plads med foredragsholderen, så er næste skridt at komme i gang med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og derudover en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som leder efter ideel underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med video på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om integration tæt på Randers, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...