Iværksætteri i Jylland

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en spændende fortælling. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det emne eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes aftalt her. Herefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. Og gerne et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og berigende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at engagere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og derudover en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive mere vidende om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du godt i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan komme omkring en masse vidt forskellige emner.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle væsentlige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det så danskere på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i Jylland med foredrag om iværksætteri, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...