Iværksætteri i Sønderjylland

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin historie. Foredraget er det samme som den spændende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her hos Eventzonen.dk. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler i Danmark. Når du anvender vores portal, så vil du opleve, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om reservationen. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante omstændigheder for arrangementet. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. Og gerne et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og inspirerende. En vellykket foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at danskere, der er på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere.

Vores udvalg strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et bredt udvalg af bands indenfor mange kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i Sønderjylland med foredrag om iværksætteri eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...