Janus Forssling

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Janus Forssling

Prisniveau

Kr. 2.999 - 11.999

Hjemby

Områder

Varighed

15-60 minutter

Profil

"Danmarks bedste freestylerapper"

Dobbelt danmarksmester i freestylerap med mere end 10 års erfaring i live-underholdning!

Mit show er et dynamisk musikalsk underholdningsshow med publikum og improvisation i højsæde. Mit speciale er at skabe unikke øjeblikke, hvor sang-/raptekster bliver trukket ud af den blå luft og der er derfor hverken et show/publikum, der ikke kan få en oplevelse, men heller ikke én aften, der bliver den samme. Det er altid meningen, din aften skal blive noget særligt, så lad os tale sammen og vælge ud fra min brede vifte af musikalske underholdningskoncepter, og finde ud af præcis, hvad der skal til, for at gøre dit arrangement uforglemmeligt.

Jeg er en 27-årig mand, der bor i København og til dagligt læser sprogvidenskab på Københavns Universitet. Som scenekunstner er jeg udadvendt, fokuseret på at please mit publikum og ikke mindst rigtigt dygtig, til det jeg laver (hvis mine to danmarksmesterskaber ikke taler for sig selv).

Skriv eller ring endelig, så vi kan finde ud af, præcis hvad for et freestylerap-show, dit arrangement har brug for!

Kontakt Janus Forssling

Kontakt Janus Forssling via formularen her, så vil Janus Forssling vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.