Jazz Child

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Jazz Child

Prisniveau

Kr. 4.500 - 25.000

Hjemby

Varighed

1/2-5 timer

Profil

Det handler om at give - give dig den skønneste musik oplevelse. Med udgangspunkt i en jazzy vibe tager vi jer med på tur i R&B, soul og jazz og gør din fest helt speciel..

Anne Sophie AKA Jazz Child optræder med skønne, gamle jazzstandarder og har flere egne jazznumre, som spænder over både Bossa Nova, Jazz Pop og Swing. Hun fortolker også moderne numre som David Bowie, Radiohead og Amy Winehouse.
Hun og hendes band kan sætte stemningen for en fest med loungemusik når gæsterne ankommer eller spille numre der fylder dansegulvet. Livemusik gør det hele lidt mere nærværende og eksklusivt.
Det handler om at give, når Jazz Child optræder og det er publikum, det handler om. Derfor er Anne Sophies dialog med kunderne forud for arrangementet meget vigtig.
“Fie”/“Jazz Child” Sangskriver, performer og komponist som i 2019 og 2020 har udgivet 6 singler.
4 af numrene - er et dansk/engelsk pop projekt og 2 under Jazz Child som er et jazz - soul projekt. Hun udgiver et helt album i 2022.
Fie aka jazz Child og hendes band optræder live på spillesteder, restauranter, (Dinner and Jazz koncepter), på hoteller, til privat og firma arrangementer. De fungerer godt både i baggrunden til en reception eller til at sætte gang i din fest.
De optræder med covers af pop numre, skønne gamle jazzstandarder og de spiller også dansemusik. De spiller alt fra – Stevie Wonder til Amy Winehouse og en masse inbetween.
Fie har også flere egne numre der spænder over både Bossa Nova, Jazz og Pop genren.
Det handler om at give når Fie optræder - det er publikum det handler om.
Fie kan komme med fuldt band til at starte et jazzy dansegulv. Hun kan også komme med en pianist og en bassist som stemningsskabende indslag for dine gæsters ved deres ankomst til din fest.
Derfor er Fies dialog med hendes kunder meget vigtig, da hun gerne vil skræddersy sin optræden til netop dit arrangement og næsten alt er muligt. De vil altid sørge for at give dig og dine gæster, din familie eller dine medarbejdere en god og stemningsmættet oplevelse.

Kontakt Jazz Child

Kontakt Jazz Child via formularen her, så vil Jazz Child vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.