Book jazzpianist nær København her

5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du holder mest af indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at inkludere det bedste fra soul, funk og disco, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, der baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. De jazzmusikere, vi kan tilbyde dig, spiller alt lige fra Dixieland, Blues og Bossa Nova til Swing, Ragtime og Smooth Jazz.

Skal du afholde et arrangement, hvor atmosfæren skal være glad, festlig, eftertænksom eller højtidelig, så kan du – ved at vælge den rette pianist – få vækket de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Du kan være sikker på et højt fagligt niveau ligegyldigt, hvad for en pianospiller du bestemmer dig for, og de klaverspillere, som du finder hos Eventzonen, har stor rutine i at levere musik på såvel flygel, piano som klaver.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere , så personer, som leder efter den helstøbte musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted; uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en jazzpianist i nærheden af København eller du selv er artist, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.