Find jazzpianist tæt på Rødovre her

5.0

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Den moderne jazz, Ragtime eller Fusionsjazz med flere forskellige tilføjede stilarter som funk, disco og soul? Uanset hvad du bedst kan lide, har Eventzonen et jazzband, som i samarbejde med dig kan kreere den perfekte sætliste til din fest eller dit arrangement. Vores jazzbands spiller nemlig alt lige fra Swing, Ragtime og Dixieland til Blues, Smooth Jazz og Bossa Nova.

Ligegyldigt om den stemning, der skal skabes, skal være festlig, eftertænksom, højtidelig eller glad, så er det ofte pianisten, som får de rette følelser frem. Det kan blive netop det ekstra, som gør dit forestående arrangement til det, som dine gæster husker i mange år. Du kan være sikker på et højt fagligt niveau uanset, hvad for en pianospiller du bestemmer dig for, og de klaverspillere, du finder her hos Eventzonen.dk, har meget rutine i at levere musik på såvel flygel, klaver som piano.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne portal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier så folk, på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger en jazzpianist nær Rødovre eller du selv er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.