JOE´S POP & ROCK BAND

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

JOE´S POP & ROCK BAND

Prisniveau

Kr. 8.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

3x45, eller 2x60 minutter

Profil

Med bandet JOE´S POP & ROCK BAND er du sikker på din fest bliver en succes!
Vi er et seriøst live-band der altid leverer varen, og vores repertoire er bredt og indeholder alt lige fra de glade 80er hits, til de gode gamle klassikere og det nyeste i radioen.
For JOE´S POP & ROCK BAND er det vores mission at gøre festen speciel for jer. Har I derfor et ønske til en bestemt sang, er vi naturligvis lydhøre, og vil strække os så langt som muligt for at få det til at lykkedes!

Om JOE´S POP & ROCK BAND:
Bandet består udelukkende af medlemmer som alle beskæftiger sig med musik på højeste niveau, og som bl.a. underviser i garder, skoler og musikskoler rundt om på Fyn.
JOE´S POP & ROCK BAND tæller bl.a. musikere som blev booket til et TV3-bryllup arrangeret af ”De Fantastiske Fem”, har modtaget undervisning i New York af musikere som spiller i ”Saturday Night Live”, diverse Broadway shows og temaet til TV-serien ”Sex and the City” samt har arrangeret og været kapelmester på flere musicals rundt om i Danmark.

Kontakt JOE´S POP & ROCK BAND

Kontakt JOE´S POP & ROCK BAND via formularen her, så vil JOE´S POP & ROCK BAND vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.