Karsten Holms John Mogensen syng med-underholdning

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Karsten Holms John Mogensen syng med-underholdning

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Varighed

30 min.

Profil

John Mogensen "syng-med"-underholdning
30 min. John Mogensen underholdning med Karsten Holm
John Mogensen er lyden af mange danskeres barndom og ungdom, og også Karstens. ”Der er noget galt i Danmark”, ”Så længe jeg lever”, ”Fut i fejemøget” og alle de andre, – de står mejslet fast i knolden og hjertet på de fleste af os. Her kommer sange fra Four Jacks-tiden til Johns alt for tidlige død i 1977. Alt sammen krydret med små anekdoter og historier, der binder sangene sammen.

Efter Otto mødte Poul Rudi ved en sangkonkurrence på Bornholm, fandt de John på et værtshus (sjovt nok) i København, han var netop blevet smidt ud af ”Blue Boys” – på et andet værtshus fandt de Bent Werther, og så blev de til Four Jacks. John blev hurtigt lederen af kvartetten. Gruppen blev opløst i 1963.

John Mogensen fortsatte som pianist på Oslo-bådene, til familiefester og på mindre værtshuse. Det blev de syv magre år, hvor snaps og øl blev en stor bestanddel af hverdagen for ham.

“Der er noget galt i Danmark” (1971) blev startskuddet til hans store gennembrud som solist. Han blev en fast bestanddel af Dansktoppen og andre danske hitlister, og han havde helt sin egen stil. Han fik stribevis af hits frem til sin alt for tidlige død i 1977.

John Mogensen havde problemer med alkohol, hvilket for alvor blev synligt hen mod slutningen af hans karriere, hvor han aflyste flere og flere koncerter. Dette skyldes også, at han havde problemer med præstationsangst. Hans sange var ofte selvoplevede, som f.eks. ”Sidder på et Værtshus”
30 min. ned af mindernes alle´.

Kontakt Karsten Holms John Mogensen syng med-underholdning

Kontakt Karsten Holms John Mogensen syng med-underholdning via formularen her, så vil Karsten Holms John Mogensen syng med-underholdning vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.