John Vestergaard

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

John Vestergaard

Prisniveau

Kr. 1.200 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

Fra et enkelt nummer til 3 x 45 min.

Profil

SANGE TIL DIG

Jeg har sange der vækker minder om kærligheden, om tiden, om steder, om venner, om fællesskab, om det der var engang og om det der kommer og det vi drømmer om.
Jeg har en masse sange til dig, som jeg gerne vil komme og spille og synge for dig.

Mange af sangene er kendt af de fleste og kalder på lysten til at synge med, der er også sange du måske ikke har hørt før men som er gode at lytte til

Jeg gør det med nærvær, veloplagthed og med et godt humør.
Det er vigtigt for mig at skabe en god rar og intim stemning hvor der også er tid og rum til en snak og en lille historie

Hvis man gerne vil synge med på alle sangene, og evt. være med til at vælge hvad vi skal synge, tager jeg gerne mine egne sanghæfter med til arrangementet.

Jeg optræder med et bredt udvalg af sange. Både det gamle danske, danske viser, lidt af det kendte fra England, Skotland og Amerika og meget mere.

Jeg er guitarist og sanger, og har gennem de sidste 20 år spillet på mange plejehjem og aktivitetscentre og for handicappede på deres bosteder og værksteder.

Jeg optræder også på små festivaler og spillesteder, med både mine egne numre og covernumre af dansk, engelsk og amerikansk folkmusik.
Ved større arrangementer har jeg gerne flere musikere med.

Jeg optræder lige gerne til større arrangementer, f.eks. til sommerfest, aktivitetscentre og lign. og også i mindre forsamlinger f.eks. plejehjemsafdelinger, og helt ned til ganske få personer, især når det er demente borgere jeg spiller for.
Har du brug for at jeg kommer og spiller kun et enkelt nummer, vil jeg også gerne det.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Kontakt John Vestergaard

Kontakt John Vestergaard via formularen her, så vil John Vestergaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.